El blog de SAIA
Troba aquí informació d'interès sobre el nostre sector, notícies corporatives, aparicions a la premsa i més.






¿ En què et podem ajudar?
Auditories alimentàries
A SAIA fem auditories de diagnòstic per marcar objectius i mètodes, auditories de validació després d'implantar el sistema APPCC i auditories de seguiment per verificar que el sistema funciona. També fem auditories específiques, com ara auditories d'al·lèrgies i intoleràncies.
Plans APPC
La normativa europea obliga la indústria alimentària a crear, aplicar i mantenir un procediment o procediments permanents basats en els principis de l'APPCC, per prevenir riscos biològics, químics i físics a la cadena de subministrament alimentària, per salvaguardar la innocuïtat dels aliments i de l'aigua.
Assessoria en legislació alimentària
A SAIA oferim als nostres clients una informació actualitzada de les disposicions legals vigents que afectin el seu producte, etiquetatge i publicitat, establiments de producció i emmagatzematge, transport i control, així com tots els canvis legislatius que es publiquin.
Consultoria en sostenibilitat i reducció del malbaratament
Adaptem els processos del teu negoci perquè siguin més sostenibles i eficients i així estalviar diners, generar menys impacte mediambiental, millorar la imatge corporativa de l'empresa i, per descomptat, complir la normativa. A SAIA disposem d'una divisió especialitzada en aquesta matèria en col·laboració amb Zostera Consultoría.
Obtenció del certificat GFSI
La cadena alimentària traspassa fronteres, i l'esquema de certificació GFSI a nivell internacional és cada cop més utilitzat i exigit al sector alimentari. A SAIA auditem i certifiquem empreses que volen obtenir el GFSI gràcies a la nostra col·laboració amb la prestigiosa consultora en qualitat i seguretat alimentària Mònica Saltor.
Serveis de formació a mida
Dissenyem formació a mida per a treballadors segons el perfil i les necessitats de cada empresa alimentària, que poden ser bonificats via Fundació Tripartita en les quotes de la seguretat social: manipulació d'aliments, etiquetatge, al·lèrgies i intoleràncies, malbaratament alimentari, etc.