Cursos de qualitat i seguretat alimentària


La formació en matèria de seguretat alimentària no només és un requisit legal per a qualsevol empresa que manipuli aliments i/o aigua per al consum (les sancions per incomplir la normativa són severes). També és una condició indispensable per garantir-se una reputació que permeti fer créixer el seu negoci. Per això us heu d'assegurar de proveir als seus treballadors una formació continuada i periòdica en matèria d'higiene alimentària. La llei diu que és responsabilitat de l'empresa oferir als seus empleats una formació continuada i adaptada als seus llocs de treball.

Formació a mida

Curs de manipulació d'aliments a Barcelona

Un icono en blanco y negro de un calendario con un círculo alrededor.

931 84 10 48:30 h, 3 hores

Un pin de mapa negro con un círculo blanco en el medio sobre un fondo blanco.

En línia

Curs d'APPCC a Barcelona

Un icono en blanco y negro de un calendario con un círculo alrededor.

A convenir amb l'empresa interessada

Un pin de mapa negro con un círculo blanco en el medio sobre un fondo blanco.

Presencial

Curs etiquetatge d'aliments

Un icono en blanco y negro de un calendario con un círculo alrededor.

A convenir amb l'empresa interessada

Un pin de mapa negro con un círculo blanco en el medio sobre un fondo blanco.

Presencial

Curs d'al·lèrgies alimentàries i intoleràncies

Un icono en blanco y negro de un calendario con un círculo alrededor.

A convenir amb l'empresa interessada

Un pin de mapa negro con un círculo blanco en el medio sobre un fondo blanco.

Presencial

Serveis i consultoria

Auditories alimentàries

A SAIA fem auditories de diagnòstic per marcar objectius i mètodes, auditories de validació després d'implantar el sistema APPCC i auditories de seguiment per verificar que el sistema funciona. També fem auditories específiques, com ara auditories d'al·lèrgies i intoleràncies.

Avions APPC

La normativa europea obliga la indústria alimentària a crear, aplicar i mantenir un procediment o procediments permanents basats en els principis de l'APPCC, per prevenir riscos biològics, químics i físics a la cadena de subministrament alimentària, per salvaguardar la innocuïtat dels aliments i de l'aigua.

Assessoria en legislació alimentària

A SAIA oferim als nostres clients una informació actualitzada de les disposicions legals vigents que afectin el seu producte, etiquetatge i publicitat, establiments de producció i emmagatzematge, transport i control, així com tots els canvis legislatius que es publiquin.

Consultoria en sostenibilitat i reducció del malbaratament

Adaptem els processos del teu negoci perquè siguin més sostenibles i eficients i així estalviar diners, generar menys impacte mediambiental, millorar la imatge corporativa de l'empresa i, per descomptat, complir la normativa. A SAIA disposem d'una divisió especialitzada en aquesta matèria en col·laboració amb Zostera Consultoría.

Obtenció del certificat GFSI

La cadena alimentària traspassa fronteres, i l'esquema de certificació GFSI a nivell internacional és cada cop més utilitzat i exigit al sector alimentari. A SAIA auditem i certifiquem empreses que volen obtenir el GFSI gràcies a la nostra col·laboració amb la prestigiosa consultora en qualitat i seguretat alimentària Mònica Saltor.

Serveis de formació a mida

Dissenyem formació a mida per a treballadors segons el perfil i les necessitats de cada empresa alimentària, que poden ser bonificats via Fundació Tripartita en les quotes de la seguretat social: manipulació d'aliments, etiquetatge, al·lèrgies i intoleràncies, malbaratament alimentari, etc.