Curs d'APPCC a Barcelona
En persona
A convenir amb l'empresa interessada
Preu: A consultar.
Professor: Luis Riera
Sobre el curs
És l'empresa alimentària la responsable de comercialitzar aliments que siguin segurs i que compleixin la legislació alimentària vigent, d'acord amb allò establert al Reglament (CE) núm. 931 84 10 48, de 28 de gener, pel qual s'estableixen els principis i els requisits generals de la legislació alimentària, es crea l'autoritat europea de seguretat alimentària i es fixen procediment.
El curs d'APPCC a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència al sector.
- A qui va dirigit?- Tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe o indirecte amb aliments i ja disposa d'uns coneixements previs en seguretat alimentària i vol aprofundir en la implantació d'un sistema APPCC. 
- Programa orientatiu del curs- Introducció a l'APPCC - Antecedents històrics, marc legal, principis bàsics, avantatges del sistema APPCC, creació de lequip de treball. 
 - Els prerequisits del sistema APPCC - Pla de control de potabilitat de l'aigua, pla de neteja i desinfecció, pla de control d'animals indesitjables, pla de formació i capacitació del personal en matèria de seguretat alimentària, pla de control dels proveïdors, pla de manteniment, pla de traçabilitat, pla d'al·lèrgens, pla de control de temperatura i pla de control de residus. 
 - Diagrama de flux - Diagrama de flux, esquema d'una cuina: distribució d'àrees, flux a una cuina, diagrama de flux de: plat fred, plat calent i plat calent que se serveix fred. 
 - Identificació de perills i punts de control crítics - Mesures preventives i mesures de control, límits crítics i accions correctores. 
 - Registres - Registres necessaris en un sistema APPCC i exemples. 
 - Verificació del sistema APPCC - Revisions internes i auditories externes. 

 
  
  
 