Curs de manipulació d'aliments a Barcelona

Un pin de mapa negro con un círculo blanco en el medio sobre un fondo blanco.

En línia

Un icono en blanco y negro de un calendario con un círculo alrededor.

931 84 10 48:30 h, 3 hores

Una etiqueta negra con un agujero en el medio sobre un fondo blanco.

40 €

Una silueta en blanco y negro de un gorro de graduación sobre un fondo blanco.

Professor: Aleix Saiz

Sobre el curs

La normativa vigent estableix que l'empresa alimentària és responsable de supervisar i formar els manipuladors de productes alimentaris, i hi recau la sanció corresponent en el cas d'incompliment. Per això és molt important que dediqueu recursos al compliment dels requisits formatius d'aquests treballadors.


El curs de manipulació d'aliments a SAIA es realitzarà en línia seguint un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència al sector. La classe s'impartirà a través de ZOOM amb l'objectiu de seguir la classe que habitualment fem presencial. S'enviarà un certificat d'assistència per correu electrònic.

  • A qui va dirigit?

    Tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe amb aliments durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

  • Programa orientatiu del curs

    Introducció


    Importància de la seguretat alimentària i normativa relacionada amb el sector.



    Riscos per a la salut derivats del consum d'aliments


    Perills, malalties i les seves causes, principals microorganismes productors de toxiinfeccions alimentàries, factors que afecten el creixement bacterià, la contaminació creuada, les toxiinfeccions alimentàries i al·lèrgies alimentàries



    Bones pràctiques en la manipulació


    Procés -emmagatzematge, emmagatzematge refrigerat i congelat, preparació i manipulació, cocció, refredament, regeneració, servei, residus, mostres testimoni- i higiene personal


    Prerequisits del sistema APPCC


    Neteja i desinfecció, control de plagues, control de laigua, gestió de residus, etc.