Curs de manipulació d'aliments a Barcelona
En línia
931 84 10 48:30 h, 3 hores
40 €
Professor: Aleix Saiz
Sobre el curs
La normativa vigent estableix que l'empresa alimentària és responsable de supervisar i formar els manipuladors de productes alimentaris, i hi recau la sanció corresponent en el cas d'incompliment. Per això és molt important que dediqueu recursos al compliment dels requisits formatius d'aquests treballadors.
El curs de manipulació d'aliments a SAIA es realitzarà en línia seguint un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència al sector. La classe s'impartirà a través de ZOOM amb l'objectiu de seguir la classe que habitualment fem presencial. S'enviarà un certificat d'assistència per correu electrònic.
A qui va dirigit?
Tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe amb aliments durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.
Programa orientatiu del curs
Introducció
Importància de la seguretat alimentària i normativa relacionada amb el sector.
Riscos per a la salut derivats del consum d'aliments
Perills, malalties i les seves causes, principals microorganismes productors de toxiinfeccions alimentàries, factors que afecten el creixement bacterià, la contaminació creuada, les toxiinfeccions alimentàries i al·lèrgies alimentàries
Bones pràctiques en la manipulació
Procés -emmagatzematge, emmagatzematge refrigerat i congelat, preparació i manipulació, cocció, refredament, regeneració, servei, residus, mostres testimoni- i higiene personal
Prerequisits del sistema APPCC
Neteja i desinfecció, control de plagues, control de laigua, gestió de residus, etc.