Curs d'al·lèrgies alimentàries i intoleràncies

Un pin de mapa negro con un círculo blanco en el medio sobre un fondo blanco.

En persona

Un icono en blanco y negro de un calendario con un círculo alrededor.

A convenir amb l'empresa interessada

Una etiqueta negra con un agujero en el medio sobre un fondo blanco.

Preu: A consultar.

Una silueta en blanco y negro de un gorro de graduación sobre un fondo blanco.

Professor: Irene Molins

Sobre el curs

La normativa vigent estableix que tot establiment que ofereixi menjars, aliments sense envasats o envasats a petició del consumidor o productes alimentaris de venda immediata és responsable de tenir un sistema que li permeti informar els seus clients sobre els possibles al·lergògens presents als seus plats o productes, recaient-hi la sanció corresponent en el cas d'incompliment. Per això és molt important que dediqueu recursos al compliment dels requisits formatius d'aquests treballadors.


El curs d'al·lèrgies alimentàries i intoleràncies a SAIA segueix un programa completament actualitzat, amb elevat contingut pràctic, impartit per professionals altament qualificats i amb experiència al sector.

  • A qui va dirigit?

    Tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe o indirecte amb aliments i ja té uns coneixements previs en seguretat alimentària i necessiti aprofundir en al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.





  • Programa orientatiu del curs

    Introducció


    El pla d'al·lèrgens, normativa legal (Reglament Europeu 1169/2011)



    Al·lèrgies i intoleràncies


    Reaccions adverses als aliments, què és una al·lèrgia?, substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies, simptomatologia de l'al·lèrgia, tractament de l'al·lèrgia, intoleràncies alimentàries més habituals, bones pràctiques en la manipulació -disseny de menús, proveïdors, recepció de matèries primeres, emmagatzematge de matèries primeres- emmagatzematge de matèries primeres.



    Informació al consumidor


    Comunicació al client i com oferir la informació.