Un hombre y una mujer están sentados en una mesa firmando un documento.

Els nostres serveis

Avaluació i valoració nutricional de menús per a empreses



A SAIA sabem que els serveis de restauració volen donar cada dia més i millors serveis, per això oferim tècnics col·legiats en dietètica i nutrició que fan avaluació i valoració nutricional i dissenyen menús variats, equilibrats i adaptats a les necessitats nutricionals de cada col·lectiu.

Una marca de verificación blanca en un círculo negro sobre un fondo blanco.

Avaluació i validació de les preparacions existents per assegurar lequilibri nutricional i la satisfacció del comensal


Un icono en blanco y negro de un lápiz y una regla sobre un fondo blanco.

Disseny i elaboració de menús sans, equilibrats i adaptats a les necessitats de cada col·lectiu

Un icono de termómetro en blanco y negro sobre un fondo blanco.

Assessoria en tractament i cocció dels aliments perquè en conservin les propietats nutritives.

Un icono en blanco y negro de una lista de verificación con un lápiz.

Elaboració de plans nutricionals personalitzats per promoure hàbits alimentaris saludables

Un niño y una niña están oliendo una manzana en un aula.

Compleix la normativa vigent amb SAIA

La validació dels menús en restauració col·lectiva: obligatòria en alguns casos

En general, la decisió d'oferir un servei de valoració nutricional en la restauració col·lectiva depèn de cada empresa o entitat. Hi ha casos en què sí que està regulat per llei, i en aquest punt SAIA acompanya les empreses en el compliment regulatori.



  • cafeteries escolars
  • Hospitals
  • Centres sociosanitaris



Cobrim totes les activitats

Un servei de valor afegit per a restauració col·lectiva

Les exigències actuals de la legislació i dels consumidors, que busquem productes cada cop més saludables i de més qualitat, fan que les empreses de restauració col·lectiva de tot tipus (menjadors escolars o d'empresa, residències d'estudiants o de gent gran, empreses de càtering, cadenes de restauració, etc.) busquin serveis de valor afegit per fer més competitiu el seu negoci com l'avaluació nutricional positivament a la seva imatge de marca, que es relacionarà amb la transparència i amb l'alimentació saludable.

Un dibujo en blanco y negro de un edificio con muchas ventanas.

Menjadors dempresa. Millora la productivitat i el benestar dels empleats mitjançant una alimentació equilibrada.

Un dibujo en blanco y negro de un edificio escolar con un reloj en la parte superior.

Menjadors escolars. Afavoreix el desenvolupament físic i intel·lectual dels nens amb menús nutricionalment adequats.

Una silueta de un avión volando en el cielo sobre un fondo blanco.

Aerolínies.Millora l'experiència en viatge dels passatgers, oferint-los opcions saludables i adaptades a les seves necessitats durant el vol.

Un dibujo en blanco y negro de una casa con una cruz dentro.

Hospitals i clíniques. Proporcionar una alimentació personalitzada i adequada al vostre estat de salut promou la recuperació i la salut general dels pacients.

Un icono en blanco y negro de una cama de hotel de tres estrellas.

Hotels i altres allotjaments. Oferir menús variats i nutricionalment conscients ofereix una millor experiència als hostes.

Una silueta en blanco y negro de una bebida en un vaso con una pajita.

Càterings d´esdeveniments. Les empreses amfitriones milloren la seva imatge i es distingeixen de les altres oferint menús personalitzats que atenen les preferències i necessitats dietètiques dels assistents.

Un icono en blanco y negro de un edificio con columnas sobre un fondo blanco.

Serveis públics Els menjadors públics han d'anar a l'avantguarda per promoure la salut pública i la lluita contra l'obesitat amb menús saludables.

Un menú per a cada necessitat

La valoració nutricional en menús és especialment necessària en empreses que volen prestar atenció a les necessitats personalitzades de diferents col·lectius, com ara nens, gent gran, light, diabètics, vegetarians, vegans, kosher, halal, sense gluten, persones amb al·lèrgies, persones que necessiten dieta tova, entre d'altres, perquè tots ells puguin tenir una alimentació sana, equilibrada.



Un grupo de personas está haciendo fila en un restaurante.