
Els nostres serveis
Avaluació i valoració nutricional de menús per a empreses
A SAIA sabem que els serveis de restauració volen donar cada dia més i millors serveis, per això oferim tècnics col·legiats en dietètica i nutrició que fan avaluació i valoració nutricional i dissenyen menús variats, equilibrats i adaptats a les necessitats nutricionals de cada col·lectiu.
Avaluació i validació de les preparacions existents per assegurar lequilibri nutricional i la satisfacció del comensal
Disseny i elaboració de menús sans, equilibrats i adaptats a les necessitats de cada col·lectiu
Assessoria en tractament i cocció dels aliments perquè en conservin les propietats nutritives.
Elaboració de plans nutricionals personalitzats per promoure hàbits alimentaris saludables

Compleix la normativa vigent amb SAIA
La validació dels menús en restauració col·lectiva: obligatòria en alguns casos
En general, la decisió d'oferir un servei de valoració nutricional en la restauració col·lectiva depèn de cada empresa o entitat. Hi ha casos en què sí que està regulat per llei, i en aquest punt SAIA acompanya les empreses en el compliment regulatori.
- cafeteries escolars
- Hospitals
- Centres sociosanitaris
Cobrim totes les activitats
Un servei de valor afegit per a restauració col·lectiva
Les exigències actuals de la legislació i dels consumidors, que busquem productes cada cop més saludables i de més qualitat, fan que les empreses de restauració col·lectiva de tot tipus (menjadors escolars o d'empresa, residències d'estudiants o de gent gran, empreses de càtering, cadenes de restauració, etc.) busquin serveis de valor afegit per fer més competitiu el seu negoci com l'avaluació nutricional positivament a la seva imatge de marca, que es relacionarà amb la transparència i amb l'alimentació saludable.
Menjadors dempresa. Millora la productivitat i el benestar dels empleats mitjançant una alimentació equilibrada.
Menjadors escolars. Afavoreix el desenvolupament físic i intel·lectual dels nens amb menús nutricionalment adequats.
Aerolínies.Millora l'experiència en viatge dels passatgers, oferint-los opcions saludables i adaptades a les seves necessitats durant el vol.
Hospitals i clíniques. Proporcionar una alimentació personalitzada i adequada al vostre estat de salut promou la recuperació i la salut general dels pacients.
Hotels i altres allotjaments. Oferir menús variats i nutricionalment conscients ofereix una millor experiència als hostes.
Càterings d´esdeveniments. Les empreses amfitriones milloren la seva imatge i es distingeixen de les altres oferint menús personalitzats que atenen les preferències i necessitats dietètiques dels assistents.
Serveis públics Els menjadors públics han d'anar a l'avantguarda per promoure la salut pública i la lluita contra l'obesitat amb menús saludables.
Un menú per a cada necessitat
La valoració nutricional en menús és especialment necessària en empreses que volen prestar atenció a les necessitats personalitzades de diferents col·lectius, com ara nens, gent gran, light, diabètics, vegetarians, vegans, kosher, halal, sense gluten, persones amb al·lèrgies, persones que necessiten dieta tova, entre d'altres, perquè tots ells puguin tenir una alimentació sana, equilibrada.
