Qui som?

SAIA és l'acrònim de Food Security I of the Water (Seguretat Alimentària de l'Aigua), una consultoria especialitzada en seguretat alimentària, salut pública i gestió de l'aigua.

Dos hombres de pie frente a un cartel que dice saia
Un icono en blanco y negro de un tablero de dardos con una flecha en el centro.

La nostra missió

Volem generar a l'empresa alimentària una inquietud innata per la implantació de sistemes de qualitat alimentària, per aconseguir seguretat i confiança en la seva forma de treballar, així com un estalvi econòmic a llarg termini mitjançant una utilització òptima dels seus recursos.

Se muestra una mano negra sobre un fondo blanco.

La prevenció com a pilar

Entenem que la prevenció és clau en la seguretat alimentària. Som especialistes en identificar i avaluar riscos de contaminació física, química i biològica en tota la cadena de subministrament, implementant mesures per salvaguardar la qualitat del producte final.

Una cinta negra con un círculo blanco en el medio sobre un fondo blanco.

Els nostres clients

Atenem una àmplia gamma de clients dins de la indústria agroalimentària, des de productors i transportistes fins a establiments de restauració i comerç minorista, adaptant les nostres solucions a cada necessitat específica.

Estàs en bones mans

Som experts biosanitaris

A SAIA comptem amb professionals biosanitaris altament qualificats i amb una gran experiència al sector agroalimentari, que s'encarreguen de facilitar sistemes de qualitat i adaptar-los a les característiques i necessitats del client, implementant plans integrals de seguretat alimentària efectius.


¿ En què et podem ajudar?

Auditories alimentàries

A SAIA fem auditories de diagnòstic per marcar objectius i mètodes, auditories de validació després d'implantar el sistema APPCC i auditories de seguiment per verificar que el sistema funciona. També fem auditories específiques, com ara auditories d'al·lèrgies i intoleràncies.

Plans APPC

La normativa europea obliga la indústria alimentària a crear, aplicar i mantenir un procediment o procediments permanents basats en els principis de l'APPCC, per prevenir riscos biològics, químics i físics a la cadena de subministrament alimentària, per salvaguardar la innocuïtat dels aliments i de l'aigua.

Assessoria en legislació alimentària

A SAIA oferim als nostres clients una informació actualitzada de les disposicions legals vigents que afectin el seu producte, etiquetatge i publicitat, establiments de producció i emmagatzematge, transport i control, així com tots els canvis legislatius que es publiquin.

Consultoria en sostenibilitat i reducció del malbaratament

Adaptem els processos del teu negoci perquè siguin més sostenibles i eficients i així estalviar diners, generar menys impacte mediambiental, millorar la imatge corporativa de l'empresa i, per descomptat, complir la normativa. A SAIA disposem d'una divisió especialitzada en aquesta matèria en col·laboració amb Zostera Consultoría.

Obtenció del certificat GFSI

La cadena alimentària traspassa fronteres, i l'esquema de certificació GFSI a nivell internacional és cada cop més utilitzat i exigit al sector alimentari. A SAIA auditem i certifiquem empreses que volen obtenir el GFSI gràcies a la nostra col·laboració amb la prestigiosa consultora en qualitat i seguretat alimentària Mònica Saltor.

Serveis de formació a mida

Dissenyem formació a mida per a treballadors segons el perfil i les necessitats de cada empresa alimentària, que poden ser bonificats via Fundació Tripartita en les quotes de la seguretat social: manipulació d'aliments, etiquetatge, al·lèrgies i intoleràncies, malbaratament alimentari, etc.